PAN

Generatori dušika Inmatec PAN – IMT-PN PAN

Kapaciteta od 0,40 m3/h do 1370,30 m3/h i čistoće dušika od 95% do 99,9999% (6.0) / 1.0 ppm (preostali kisik)


INMATEC GaseTechnologie GmbH & Co. KG
Proizvodnja dušika visoke i vrlo visoke čistoće je odlika PSA generatora dušika. U ovom procesu čisti komprimirani zrak kruži u adsorbcijskom spremniku. U tom procesu kisik se veže za molekule ugljika, a čisti dušik teče u spremnik. Ovaj postupak uklanja molekule ugljikovog dioksida kao i molekule kisika. Dušik visoke čistoće nastao u ovom procesu ima širok spektar primjena.

Konstantna kontrola kvalitete osigurava se mjerenjem čistoće dušika. Svi podaci se bilježe na kontrolnoj ploči kojoj se može pristupiti putem interneta s bilo kojeg mjesta u svijetu. Specijani PAN proces smanjuje količinu potrebnog komprimiranog zraka i garantira visoku čistoću proizvedenog dušika. Učinkovita PAN tehnologija osigurava uštede od prve minute, kao i smanjenu emisiju CO2.

NKat generator dušika – dušik čistoće 99,9999% (1 PPM rezidualnog kisika) faktor zraka od 2,9
Manja potrošnja komprimiranog zraka Oko 50% uštede na energiji NKat generator dušika koristi PAN tehnologiju, i prozvodi dušik uz vrlo malu potrošnju vodika. Kemijske reakcije su pare i toplina, koja se uklanjaju tijekom filtracije. Rezultat je dušik vrlo visoke čistoće.
Prednost novog NKat generatora dušika je značajno smanjena potreba za komprimiranim zrakom, a istovremeno se postiže veća čistoća dušika. NKat generator dušika ima faktor zraka 2.9 i spreman je za rad odmah. Održavanje nije potrebno.

Katalog: PAN (eng)

Raspoloživost:

na upit

Garancija:

12 mjeseci

Servis:

da

Najam:

ne

Rezervni dijelovi:

da

Kontakt

Krunoslav Guberac

Napomena: Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.

Napomena: Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.