Strojevi za gletanje i bojanje

Graco strojevi za gletanje i bojanje

GRACO strojevi za gletanje i bojanje omogućuju bojanje velikih i malih, unutarnjih i vanjskih površina brzo i jednostavno. Omogućuju nanošenje osnovnih premaza, sve vrste boja, glet mase, lakova, emulzija, epoksi smola, lateksa… GRACO tehnologija omogućava da se s manje ljudi postigne veća učinkovitost. Npr. s MARKOM X (uređaj za nanošenje raznih boja i glet masa) dvije ekipe od po četiri čovjeka za jedan dan mogu odraditi površinu od gotovo 2000 m².

Prijenosni raspršivač boja
Prodaja i servis Graco strojeva za bojanje i gletanje. Ovlašteni smo zastupnik.

Graco strojevi za bojanje

U ponudi imamo baterijske, električne i motorne raspršivače boja.
Baterijski i električni ručni raspršivači boja idealni su za bojanje manjih površina kao što su npr. vrata, ograde i sl.
Prijenosni električni raspršivači boje GX serije namijenjeni su za profesionalnu upotrebu i zahvaljujući ProXChange™ pumpi za brzu izmjenu na licu mjesta osiguravaju da se svaki posao završi na vrijeme. Električni raspršivači boje Graco Classic namijenjeni su za prijenosno bezračno raspršivanje arhitektonskih premaza i boja. Graco ST MAX i ST MAX II su električni raspršivači boje za unutarnje prostore. Graco Ultra MAX II su električni raspršivači boje za veće stambene i komercijalne projekte. Motorni rasprivači boja Graco GMAX II su industrijski standard za profesionalne izvođače koji prskaju cijeli niz premaza na stambenim, poslovnim i industrijskim poslovima.

Kako odabrati stroj za bojenje?

1. Koje ćete materijale raspršivati?
Vrsta materijala koji se raspršuje odredit će veličinu mlaznice koja vam je potrebna. Ako želite raspršivati različite materijale morate voditi računa da raspršivač podržava rad s različitim veličinama mlaznice.

2. Koliko litara tjedno prskate?
Nisu svi raspršivači namijenjeni za svakodnevni rad. Graco nudi raspršivače početne razine dizajnirane za vlasnike domova s malim projektima - električni i baterijski raspršivači boja, do profesionalnih raspršivača dizajniranih da udovolje potrebama izvođača radova na punom radnom vremenu - ST MAX, ULTRA MAX.

3. Koje ćete vrste površina prskati?
Različite površine zahtijevaju različit materijal i kvalitetu završne obrade. Morate uzeti u obzir materijal i željeni finiš kako biste odabrali pravi raspršivač boje i veličinu mlaznice.

4. Koliko želite potrošiti?
Kupnja raspršivača boje je investicija. Ne želite skupo platiti stroj koji će vam stajati, niti kupiti onaj koji nema dovoljno kapaciteta da obavi posao. Nekoliko važnih specifikacija koje treba uzeti u obzir osim cijene prilikom kupnje raspršivača boje su maksimalna veličina mlaznice, izvor energije, kompatibilnost materijala i količina materijala koji se raspršuje tjedno.

Graco strojevi za gletanje

T-MAX™ strojevi za gletanje namijenjeni su za nanošenje većine glet masa i ispuna za unutarnje prostore. T-Max omogućuje vrlo gladak završni premaz, puno manje struganja, do 30% uštede materijala u usporedbi s ručnim radom.

Zašto odabrati Graco strojeve za bojanje i gletanje

  • Premium kvaliteta
  • Tradicija
  • Veliki izbor strojeva
  • Za osnovne premaze, sve vrste boja, glet masu, lakove, emulzije, epoksi smole, lateks…
  • Veliki broj prodanih jedinica na području RH
  • Osiguran servis, rezervni djelovi i garancija
  • Brza isporuka
Zaštita osobnih podataka