Agregati za struju

Agregati za struju

Prodaja i servis Endress agregata za struju. Ovlašteni smo zastupnik za Endress. U ponudi imamo benzinske agregate za struju, diesel agregate za struju, kardanske agregate za struju. Imamo i agregate za zavarivanje. Iz ponude izdvajamo agregate za struju za hitne intervencije namijenjene vatrogascima, službama za spašavanje i sl.

Agregat za struju Endress ESE 30YW-B
Pri izboru agregata prvo pitanje koje traži odgovor jest da li ćete agregat za struju koristiti povremeno ili svakodnevno. Za povremeno korištenje preporučamo plavu hobi liniju Endress agregata za struju snage 1,1-5,5 kVA . To su prenosivi benzinski agregati sa sinhronim alternatorima visokog učinka, velikog spremnika, AVR regulacijom napona te ručkama i kotačima za lako manevriranje.

Za ozbiljan rad tu su benzinski agregati za struju s Honda motorom s malim ili velikim spremnikom goriva 2-7 kW, Endress Classic linija.

Endress GT profesionalna linija namjenjena je za napajanje većih potošača i za rad od 8 h do 12h. Riječ je o monofaznim i trofaznim agregatima za struju sa Honda motorom u otvorenoj ili zatvorenoj izvedbi.

Ukoliko želite ekološki orijentirane agregate za struju tu je Endress Duplex linija agregata za struju. Uz Duplex agregate za struju imate najveći stupanj zaštite IP54 koji osigurava da su generatori zaštićeni od najfinijih čestica prašine i vode, stoga održavanje nije potrebno. Agregati za struju iz Endress Duplex linije imaju Endress ECOtronik sustav. ECOtronik kontrolira brzinu motora tako što daje maksimalni učinak i stabilan napon (230V, + / – 1% ) za napajanje osjetljivih potošača (uređaj za zavarivanje, kompjuteri, TV, stereo sistemi, instalacije grijanja, itd) . Klasični agregati za struju imaju fluktuaciju + / – 10%.

Profesionalni dizel agregati za struju 3-15 kW u otvorenoj i zatvorenoj izvodbi namjenjeni su za rad od 8 do 12 sati.

Za najteže uvjete na gradilištima tu su veliki dizel agregati za struju 10 – 700 kVA.
Endress
Zaštita osobnih podataka