Industrijska oprema

Industrijski strojevi i oprema

Rješenja za industriju po sistemu ključ u ruke

U mogućnosti smo Vam ponuditi linije za komprimirani zrak, vakum pumpe i puhala za najraznovrsnije primjene u industriji, te linije za proizvodnju dušika i kisika.

Zračne stanice

Zračna stanica se sastoji od vijčanog kompresora zraka, rashladnog sušača zraka, te spremnika za zrak. Zračna stanica štedi čak 55% prostora više nego svi pripadajući elementi. Jednostavno se koristi i izvrsno radi čak i na temperaturama do 45°C. Zračne stanice Vam omogućuju visokokvalitetni zrak odvajanjem zrak/ulje i optimalnim hlađenjem zraka.

Sušači zraka

CompAir rashladni sušači zraka imaju nisku točku rose, optimalno odvajanje kondenzata, jednostavno održavanje i rukovanje, te minimalne zahtjeve prostora.

Uređaji za filtriranje zraka

Filteri zraka, ciklonski separatori, elektronski ispuštač kondenzata bekomat, owamat za odvajanje čestica ulja i vode

Spremnici zraka

Pocinčani i bojani spremnici zraka od 200 l do 10.000 l

Kompresori visokog tlaka

Bauer je vodeći proizvođač kompresora s visokim tlakom za različite primjene u industriji. Bauer proizvodi kompresore srednjeg i visokog tlaka za komprimiranje zraka ili plina s najnovijom tehnologijom i u najboljoj kvaliteti.

Klipni kompresori

GGA niskotlačni klipni kompresori na remenski prijenos, pogonjeni su elektromotorima od 1,5 kW do 7,5 kW opremljeni su snažnim industrijskim i pouzdanim dvocilindričnim kompresorskim pumpama, u jednostepenim i dvostepenim izvedbama, te uljno podmazani.

Vakum pumpe i puhala

Nudimo veliki izbor vakum pumpi i puhala Elmo Rietschle, Robuschi, Wittig za najrazličitije primjene u industriji. U ponudi imamo i kamionski program vakum pumpi i puhala.

Generatori dušika i kisika

Generator dušika ili kisika uređaj je koji proizvodi dušik ili kisik na licu mjesta. Vrlo jednostavna tehnologija postupkom izdvajanja iz komprimiranog zraka koristeći ugljikova molekularna sita za uklanjanje kisika i drugih nečistoća iz zraka. Maksimalna učinkovitost uz minimalne zahtjeve prostora.

Pneumatski motori i alati

Mannesmann Demag ima tradiciju veću od 100 god. u proizvodnji pneumatskih alata i motora.
Mannesmann Demag nudi veliki izbor preciznih industrijskih pneumatskih alata: alate za preciznu obradu metala, alate za bušenje i rezanje, alate za sastavljanje i montiranje, mjerne instrumente.
Pneumatske brusilice za bušenje, poliranje, brušenje, za uklanjanje srha uz preciznost od 0,02 mm.

Strojevi za obradu metala

Strojevi za uklanjanje oksida, obradu rubova ili skidanje srhova

Kamionski kompresori, vakum pumpe i puhala

Kompresori, vakum pumpe, puhala… za ispuhivnje, prijenos ili istovar različitih materijala, rasutih tereta, tekućina i sl.