Raspršivači dezinfekcijskih sredstava

Graco SaniSpray HP prvi zračni raspršivači za sanitizaciju, dezinfekciju i deodoriziranje

Gracovi uređaji za dezinfekciju prostora SaniSpray HP dizajnirani su tako da omogućuju neprekidnu pokrivenost, bez jakih kapanja i curenja, tako da možete postići određeno vrijeme trajanja dezinfekcijskog sredstva.

Graco SaniSpray strojevi za dezinfekciju prostora uključuju inovativne, patentirane tehnologije za postizanje najveće produktivnosti na svim malim ili velikim poslovima čišćenja. SaniSprey raspršivači mogu se koristiti u prehrambenoj industriji, transportu, školama, uslužnim objektima, zdravstvenim ustanovama, sportskim dvoranama.

Kombatibilna sredstva za dezinfekciju:
Odobreni aktivni sastojci na bazi alkohola - etanol ili izopropanol (SaniSpray HP 20). Odobreni aktivni sastojci na bazi vode - aldehidi, fenoli, kvartarni amonijevi spojevi, natrijev hipoklorit (izbjeljivač), peroksioctena kiselina, vodikov peroksid, hipoklorozna kiselina Da biste potvrdili da li vaše dezinfekcijsko sredstvo odgovara SaniSpray-u obratite se proizvođaču materijala.

Zašto SaniSpray?


Nisu svi raspršivači isti. Samo Graco SaniSpray HP raspršivači dizajnirani su i izrađeni posebno da budu kompatibilni s kemikalijama za dezinfekciju i primjenjuju se s maksimalnom učinkovitošću.

Stari način
  • Nedosljedna pokrivenost, kapanje
  • Mali spremnik zahtijeva učestalo punjenje
Novi način uz SaniSpray HP
  • Dosljedna pokrivenost zahvaljujući finom raspršivanju
  • Potpuna pokrivenost površine omogućuje učinkovito djelovanje dezinfikacijskog sredstva
  • Najbrži način primjene
  • Izaberite između različitih veličina mlaznica RAC X LP QuickChange kako biste udovoljili potrebama širine i brzine prskanja.
U odnosu na raspršivače boja SaniSpray raspršivači dezinfekcijskih sredstava izgrađeni su od materijala koji su kompatibilni s dezinfekcijskim sredstvima za razliku od tradicionalne opreme za bojanje.
Zaštita osobnih podataka