Vijčani bezuljni kompresori

Vijčani bezuljni kompresori

100% bezuljni komprimirani zrak - PureAir serija bezuljnih kompresora certificiranih prema ISO 8573-1 Class Zero (2010)

Vijčani bezuljni kompresori
Prehrambena, farmaceutska, kemijska i dr. industrije zahjevaju u svojim prozvodnim procesima 100% bezuljni komprimirani zrak. Odabirom CompAir bezuljnih vijčanih kompresora dobivate pouzdan, ekonomičan izvor 100% bezuljnog komprimiranog zraka koji će zadovoljiti i najzahtjevnije proizvodne procese.

Niži troškovi održavanja i ušteda energije
Pravi bezuljni kompresor nema ulja u jedinici komprimiranja. Posljedično, minimiziranje zahtjeva za filtracijom i padom tlaka, što se izravno pretvara u uštedu energije.

Povećana održivost
Uz visokokvalitetan zrak koji ne sadrži onečišćenja, možete biti sigurni da će vaš sustav komprimiranog zraka činiti što je moguće racionalnijim i učinkovitijim.

iConn – rješenje za industriju 4.0

iConn, digitalna platforma za inteligentno upravljanje sustavom komprimiranog zraka, dostupna je kao standard za sve nove i postojeće instalacije

iConn je nova, proaktivna usluga praćenja u realnom vremenu koja našim korisnicima komprimiranog zraka pruža znanje o sustavu u realnom vremenu, bez obzira gdje se nalaze. Omogućuje precizno planiranje proizvodnje i potpunu bezbrižnost, generira uvid u statistike koje korisnike informiraju o učinku, istodobno ističući potencijalna pitanja prije nego što postanu problem.
  • Vrijeme zastoja
  • Predviđanje i analitičko izvješće
  • Optimizirani energetski učinkoviti dovod zraka
  • Ukupno upravljanje sustavom komprimiranog zraka
  • Jednostavno, prilagodljivo i sigurno
Zaštita osobnih podataka