Generatori dušika N2

Generatori dušika N2

Generatori dušika PSA OnGo – odmah spreman za rad

INMATEC generator dušika PSA (Pressure adsorpcije) – za čistoću dušika od 95% do 99,99% / 4.0 (100 ppm preostali kisik)
U adsorbcijskom procesu, PSA tehnologija odvaja molekule dušika od molekula kisika. Sa ovom tehnologijom koju koristi Inmatec osigurava se kontinuirana proizvodnja dušika željene čistoće. OnGo serija generatora dušika nudi modele ulazne razine po niskoj cijeni za opskrbu dušikom na licu mjesta. Generatori dušika OnGo serije odlikuje jednostavna upotreba i robusnost. Svi Inmatec generatori dušika proizvode se u Njemačkoj. OnGo serija generatora dušika ima i analitičku mjernu funkciju koja prikazuje čistoću dušika na ekranu, što je prava inovacija kod generatora dušika ove cjenovne kategorije.
Inmatec OnGo generatori dušika prikladni su za univerzalnu primjenu i proizvodnju dušika čistoće od 95% do 99.99% (4,0), brzinom protoka od 105 do Nm³ / h.

Detaljnije


Generatori dušika PSA OnTouch – IMT-PN Micro Mode, IMT-PN Element Mode, IMT-PN Multi Mode

Tehnologija adsorpcije tlaka omogućuje proizvodnju dušika čistoće do 6,0 / 1,0 ppm (preostali kisik) i kapaciteta od 0,5 – 10.000 Nm3/h.

Konstantna kontrola kvalitete osigurava se mjerenjem čistoće dušika. Sve izmjerene vrijednosti su zabilježene na kontrolnoj ploči i mogu se putem interneta pratiti s bilo kojeg mjesta.
Učinkovitost nove tehnologije obećava uštedu od prve minute.
Ventili napravljeni tehnologijom koja zahtjeva vrlo malo održavanja i kompaktan dizaj osiguravaju konstantnu proizvodnju dušika visoke čistoće.

Detaljnije…


Generatori dušika PAN – IMT-PN PAN

Kapaciteta od 0,40 m3/h do 1370,30 m3/h i čistoće dušika od 95% do 99,9999% (6.0) / 1.0 ppm (preostali kisik)

Proizvodnja dušika visoke i vrlo visoke čistoće je odlika PSA generatora dušika. U ovom procesu čisti komprimirani zrak kruži u adsorbcijskom spremniku. U tom procesu kisik se veže za molekule ugljika, a čisti dušik teče u spremnik. Ovaj postupak uklanja molekule ugljikovog dioksida kao i molekule kisika. Dušik visoke čistoće nastao u ovom procesu ima širok spektar primjena.

Detaljnije…


Membranski generatori dušika

Membranski generatori dušika čistoće do 99,5%, kapaciteta od 0,14 m3/h do 12,3 m3/h.

Para, kisik, dušik, plemeniti plinovi i ugljični dioksid raspršuju se prema njihovoj molekularnoj strukturi, u različitom omjeru, kroz membrane od šupljih vlakana. Kisik ima visok stupanj difuzije i na taj način se može brzo razdvojiti iz smjese zraka. Dušik ima nizak stupanj difuzije i prodire u membranu vrlo sporo, na taj način se obogaćuje tijekom protoka kroz šuplja vlakna. Odgovarajuća razina čistoće plinova ovisi o brzini protoka. Kao posljedica varijacija u tlaku i strujanju volumena, plinovi se mogu precizno podešavati prema željenoj količini i odgovarajućoj čistoći.

Detaljnije…

Generatori dušika – proizvodnja vina

Dušik je plin koji će Vašem vinu produžiti rok trajanja, te mu očuvati okus i aromu, a sve je to moguće zbog njegove niske topivosti u vinu i sposobnosti da eliminira prisutnost kisika.
Uz Inmatec generatore dušika dobit ćete jeftin, praktičan, pouzdan i siguran način za opskrbu dušikom, tako da možete proizvoditi najkvalitetnije vino po najnižim cijenama.

Detaljnije…

Reference:

Dr Luigi:
Linija za proizvodnju kisika kapaciteta 2,3 Nm³/h pri čistoći 93%, generator kisika IMT-PO 1350
Linija za proizvodnju dušika kapaciteta 9,50 Nm³/h pri čistoći 99,5%, generator dušika IMT-PN OnGo 1350

Kutjevo d.d.: linija za proizvodnju dušika
Generator dušika IMT PN 1650 OnGo

Agrolaguna d.o.o.: linija za proizvodnju dušika kapaciteta 64,0 Nm3/min pri čistoći 99% (2.0)
Generator dušika IMT PN 1750 OnGo

Fragaria d.o.o.: linija za proizvodnju dušika: čistoća dušika 5,0. Linija za proizvodnju komprimiranog zraka: točka rose -40°C.
Generator dušika IMP-PN1550 kapaciteta 3,20 Nm³/h

Xellia d.o.o.: linija za proizvodnju dušika kapaciteta 9,7 Nm3/min kod čistoće 99.999 (5.0)
Generator dušika IMT PN 2000 OnTouch

Mebu d.o.o.: linija za proizvodnju dušika kapaciteta 115 Nm3/min pri čistoći 99% (2.0)
Generator IMT PN 2150 OnTouch

http://www.inmatec.de/

na upit

1 godina

osiguran

ne

osigurani

nenad

Nenad Đurđević

035 404 320

098 432 353

Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.