Hycon hidraulični alati i agregati

Hycon hidraulični alati i agregati

Odlična rješenja i za podvodne radove

Prodaja i servis Hycon hidrauličnih agregata i alata. Ovlašteni smo Hycon zastupnik za Hrvatsku.

Zašto koristiti hidrauliku?

Hidraulički alati brže obavljaju posao i isplativiji su!
Prednosti hidrauličnih ručnih alata su brojne. Hidraulički sustavi jeftinije su za kupnju, pokretanje i održavanje, što dovodi do očiglednih smanjenja troškova za operatera.

Robusni dizajn strojeva također nudi besprijekorne, snažne, a istovremeno ekonomične performanse. Nadalje, dobit ćete odličnu pomoć za rušenje, izgradnju i obnovu.

Kada pritisnete prekidač, shvatite koliko je zapravo snaga hidraulike.. Količina snage koju isporučuje hidraulični agregat od 9 KS jednaka je snazi dizelskog kompresorskog motora od 20 KS.

Hidraulika je zatvoren sustav i sprečava nečistoću i vlagu da uđu u sustav. To uvelike povećava ukupni vijek trajanja i pouzdanost alata. Hidraulični alati uvijek rade kad vam zatreba. Štoviše, održavanje je svedeno na apsolutni minimum zbog vrlo malo pokretnih dijelova i čvrstog dizajna alata.

Hidraulični agregati stanu u obični servisni kombi, a dvoje ih ljudi može nositi s lakoćom. Hidraulika je odličan izbor ako ste profesionalac u pokretu kojem treba puno energije da bi učinkovito obavio posao i želite biti neovisni o bilo kakvim vanjskim izvorima energije.

Mnogo puta vam uopće neće trebati ni agregat. Hidraulički alati mogu se povezati s nizom različitih izvora energije kao što su bageri, kamioni, mini utovarivači i traktori. Izvrsno za brze jednodnevne poslove: ograđivanje, postavljanje kabela ili cjevovoda.

Ekonomičnost: za cijenu jednog kompresora i čekića možete kupiti dva kompletna paketa hidrauličnih agregata / čekića, a operativni troškovi su i do 85% niži.

Hidraulični alati rade i pod vodom te su odlični i za podvodne radove.


Hidraulični agregati
HYCON hidraulični agregati dizajnirani su za profesionalne korisnike koji očekuju maksimalno vrijeme rada, niske cijene i trajnost.

Detaljnije
Hidraulični čekići
Za različite poslove razbijanja u najekstremnijim uvijetima rada. Ne zamrzavaju se tijekom zime, također se mogu upotrijebiti u podvodnim radovima

Detaljnije
Hidraulične rezačice
Rezanje do 300 mm, svih vrsta betona, čelika, zidova od cigle, asfalta. Pogodne za podvodne radove

Detaljnije
Hidraulične bušilice
Hycon hidraulična kružna bušilica može buštiti rupe do promijera 200 mm u svim materijalima. Otporna je na prašinu, prljavštinu, vodu itd. ASCO sigurnosni sustav.

Detaljnije
Hidraulični pobijač stupova
Jednostavan za korištenje. Stavite ga na mjesto i aktivirajte okidač, ili ga aktivirajte preko daljinskog ventila.

Detaljnije
Hidraulična bušilica za stijene
Ručna hidraulična bušilica za stijene s integriranim kompresorom za ispuhivanje zraka. Za bušenje rupa 25-50 mm u granitu ili tvrdom betonu, za sidrenje, eksploziju ili cijepanje.

Detaljnije
Cjepač stijena
Cjepač stijena spaja se direktno na hidraulični agregat, te Hidraulični "booster" nije potreban. Kilrox radi bez buke, prskanja, prašine, pare i bez vibracija.

Detaljnije

To su VORTEX pumpe za prljavu vodu sa velikm abrazivnim česticama. Hycon hidraulične pumpe za vodu mogu raditi na suho. Hycon hidraulične muljne pumpe imaju kapacitet do 120 m³/h.

Detaljnije
Zaštita osobnih podataka