Hidraulični čekići

Hidraulični čekići

Za različite poslove razbijanja u najekstremnijim uvjetima rada, te za podvodne radove

Hidraulični čekić puštanje u rad
Snažni, a lagani Hycon hidraulični čekići, odmah spremni za rad
HYCON HH-serija je kompletna linija ručno držanih hidrauličnih čekića. Hycon hidraulične čekiće obilježavaju fantastične performanse u usporedbi sa uobičajenim električnim čekićima i pneumatskim alatima spram kojih se HH-serija odlikuje najboljim karakteristikama na tržištu. Ukoliko koristite HYCON hidraulični čekić posao ćete zasigurno obaviti brže i bolje, a samim time uštedjeti vrijeme i novac od prvog dana upotrebe.

HYCON hidraulični čekići dizajnirani su, proizvedeni i testirani u Danskoj. Napravljeni za raličite poslove razbijanja u najekstremnijim uvijetima rada. HYCON hidraulični čekići rade neovisno o vremenskim uvijetima, ne zamrzavaju se tijekom zime, također se mogu upotrijebiti u podvodnim radovima.

Hycon kvalitetni hidraulični čekići imaju praktički samo dva pokretna dijela što omogućava minimalnu potrošnju i konstantno puno manji trošak održavanja.

HYCON hidraulični čekići opremljeni su sa svjetski najbolje riješenim antivibracijskim HYCON PROLINE ručkama. Ovakve ručke omogućuju jedinstveni komfor pri rukovanju sa nivoom vibracija manjim od 4.8 m/s² (HH20RV), što omogućava rad sa čekićem 8 sati na dan (EC-Direktiva od 1 Srpnja 2005).

Pouzdanost, snažna konstrukcija i visoka kvaliteta komponenata HYCON-ove HH-serije znače dug vijek trajanja unatoč radu u ekstremnim uvijetima.