Uvjeti korištenja DAR d.o.o.

Dobrodošli na web stranice tvrtke DAR d.o.o..

DAR d.o.o. omogućuje vam korištenje sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja web stranice. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje ove stranice.

DAR d.o.o. smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Informacije na internet stranici www.dar.hr informativnog su sadržaja i DAR d.o.o. zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na web stranici bez prethodne najave. DAR d.o.o. ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. DAR d.o.o. također nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

DAR d.o.o. se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. DAR d.o.o. ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju web stranice.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, te linkova na web stranice naših dobavljača i sl.. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke DAR d.o.o., te tvrtka DAR d.o.o. nije odgovorna za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama.
Sve sadržaje web stranice www.dar.hr koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka DAR d.o.o. se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

DAR d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama tvrtke DAR d.o.o.

KOLAČIĆI (Cookies)

DAR d.o.o. koristi kolačiće na svojim web stranicama, kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo.
DAR d.o.o. prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
Ovlašteni ste zabraniti primanje kolačića s web stranice DAR d.o.o. tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Tvrtka DAR d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.