Rezačice

U našoj ponudi imamo Hycon hidraulične rezačice, Wacker motorne ručne rezačice, te Lissmac podne, stolne i tračne rezačice.

Hidraulične ručne rezačice – Hycon HCS serija

HCS rezačice su dostupne u 4 verzije: HCS14 Pro (Ø350mm), HCS16 Pro (Ø400mm), HCS18 Pro (Ø450mm), HCS20 (Ø500mm) za horinzintalno i vertikalno rezanje svih vrsta betona, čelika, zidova od cigle, asfalta itd.
Hidraulične rezačice otporne su na vodu, prašinu, a svi dijelovi pokreću se u ulju. Te činjenice idu u prilog tome da hidraulične rezačice uvijek radi bez potrebnih servisa što omogućava veći profit firmi.
Hidraulična rezačica je vrlo čvrst alat namijenjen za rad u najtežim uvijetima rada.
Rezačice dolaze sa ugrađenim ASCO sigurnosnim sustavom (Automatic Safety Cut off ),

Detaljnije

Hidraulična kružna rezačica Hycon

HYCON hidraulična kružna rezačica omogućava vam najučinkovitije i najproduktivnije rezanje do dubine 300 mm. Zamislite koje sve nove poslove možete odrađivati uz minimalni trošak.
Svi dijelovi rade u ulju – bez zastoja i gubitaka. HYCON hidraulična kružna rezačica ima jedinstveni dizajn i pogon koji će vam omogućiti mnoštvo radnih sati, te dugovječne potrošne dijelove koji će vam osigurati niske operativne troškove.
Ulaganjem u ovu hidrauličnu rezačicu ulažete u proširenje spektra poslova koje možete obaviti sa dubinom rezanja do 300 mm u usporedbi sa klasičnom benzinskom ili hidrauličnom kružnom rezačicom koje režu do 162 mm. To je također investiranje u veću efikasnost, jer dubina rezanja do 300 mm ostavlja vam manje posla za doradu ( npr. vrata), te se posao obavlja brže i jeftinije.

Detaljnije…

Ručne motorne rezačice Wacker

Benzinske motorne rezačice iz BTS serije su robusne, izdrživljive i napravljene od kvalitetnih materijala. Wacker motorne rezačice su savršeno uravnotežene za lagan i intuitivan rad. Zrakom hlađeni dvotaktni motor ima visok zakretni moment s pouzdanim prijenosom snage.

Detaljnije…


Podne rezačice Lissmac

Veliki izbor kompaktnih i robusnih Lissmac podnih rezačica: električne, benzin, dizel za dubinu rezanja do 630 mm

Detaljnije…


Stolne rezačice Lissmac

Lissmac električne stolne rezačice za dubinu rezanja od 135 mm do 420 mm
Stolne rezačice dizajnirane su za različite dubine i duljine rezanja, te su prikladne za široku paletu poslova u svakodnevnom radu na gradilištu.

Detaljnije


Tračne rezačice Lissmac

Tračne rezačice namijenjene su za obradu poroznog betona (YTONG), cigle i općeg građevinskog materijala osim armature. Visina rezanja je 510 mm, 650 mm ili 760 mm.

Detaljnije…

Rezne ploče Lissmac

  • Rezne ploče za beton
  • Rezne ploče za asfalt
  • Univerzalne rezne ploče
  • Rezne ploče za granit
Visokokvalitetne rezne ploče izrađene su od visokokvalitetno tehnološki obrađenog pojačanog čelika. Prorezi između segmenata omogućuju odlično hlađenje prolaskom vode između segmenata (tijekom mokrog rezanja) ili prolaskom zraka (tijekom suhog rezanja). Tijekom rada sa reznim pločama dozvoljeno je i određeno zakrivljavanje rezne ploče u materijalu bez poslijedica trošenja tijela rezne ploče u materijalu.

na upit

1 godina

osiguran

ne

osigurani

damir

Damir Grgurić

-

098 341 409

Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.