Bušilice


Hidraulična kružna bušilica

Sa hidrauličnom ručno držanom bušilicom dostići ćete velik napredak u uštedi vremena, a samim time i novca zbog toga što ne morate gubiti vrijeme na montiranje stativa (vodilice) za bušilicu. S HCD bušilicom možete buštiti rupe do promijera Φ200 mm u svim materijalima. Jednostavno je dovoljno investirati u JEDNU bušilicu sa kojom ćete izvršiti više predviđenih poslova.
Svi pokretni dijelovi su u ulju što garantira dug vijek trajanja i minimalni servis. Otporna je na prašinu, prljavštinu, vodu itd.
Kružna bušilica dolazi sa ugrađenim ASCO System (Automatic Safety Cut off). Trenutno zaustavljanje u slučaju zaglavljivanja – bez straha od ozlijeđivanja radnika.

Detaljnije…


Pneumatska bušilica

Jednoručne pneumatske bušilice BBG s heksagonalnim prihvatom alata, opremljene su stepenastim gasom za lakši start, poliuretanskim prigušivačem buke te udarnom kvakom za brzu izmjenu alata.

Detaljnije…


Električna kružna bušilica

Lissmac električne kružne bušilice robustne su i kompaktne i namjenjene su za svakodnevnu uporabu na gradilištu. Električna kružna bušilica CDM 18 T može se koristiti kao ručna ili montirana na stalak. CDM 20 P električna bušilica namjenjena je za mokro i suho bušenje do 200 mm. Električna kružna bušilica CDM 33 W namjenjena je za mokro bušenje do 350 mm, a CDM 63 W za mokro bušenje do 500 mm.

Detaljnije…

na upit

1 godina

osiguran

ne

osigurani

damir

Damir Grgurić

-

098 341 409

Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.