Alati za bušenje zemlje

Alati za bušenje zemlje

Pneumatske rakete

ESSIG pneumatske rakete se koriste za probijanje zemlje ispod prometnica, kolnih ulaza željezničke pruge, nasipa, rijeka i sl. a da pri tome ne oštete površinu ispod koje se probija.
Naime ovaj alat ne buši zemlju nego ju jednostavno sabija oko sebe praveći si tako idealan tunel ne izbacujući pri tome zemlju van.
Alat služi kod polaganja raznih instalacija (vodovodnih, plinskih, električnih) ili prosto kod bilo koje potrebe za otvorom u zemlji, a kad niste u mogućnosti ili ne želite demolirati površinu.
Prednost rakete je u velikoj snazi s jednostavnom izvedbom . Zbog toga su rakete robusne i dugovječne. Proizvode se prema normi ISO 9001 i odgovaraju svim testovima po pitanju funkcionalnosti i garancije.

Pneumatski pobijači su uređaji koji umesto bušenja pobijaju čelične cijevi velikih promjera u zemlju. Jedina razlika od raketa je što oni ne ulaze pod zemlju, nego se pobijanje vrši iz “rova” (kanala). Promjeri cijevi su od 300 mm pa sve do 1,5 m.

Detaljnije…

BOA

BOA 200 H-300 i BOA MAX 2 su hidraulične bušilice za horizontalno bušenje ispod ceste. BOA 200 H-300 ima promjer bušenja 120-200 mogućnost proširenja svrdla na 250, 300 i 350 mm, dok BOA MAX 2 ima promjer bušenja do 550 mm.
BOA 200 H300 hidralično je svrdlo koje se može pogoniti različitim hidrauličnim izvorima: agregati, hidraulikom sa traktora, mini bagera, kombinirke i dr. hidrauličnim strojevima. Pogon BOA MAX 2 hidraličnog svrdla je hidraulični agregat sa motorom Honda GX 660, potrošnje 6 l/h, max trajne snage 11 kW kod 3000 o/min.

Detaljnije…

Hidraulični pobijač stupova

HYCON HPD ručni pobijač je jednostavan za korištenje. Stavite ga na mjesto i aktivirajte okidač, ili ako ne možete doći tako visoko stavite ga na mjesto i aktivirajte ga preko daljinskog ventila. Uz veliku snagu koja se dobiva posao se obavlja brzo dan za danom u svim vremenskim uvjetima. Budući da je alat hidraulični nema velikog održavanja. Spojite alat sa našim hidrauličnim agregatom ili hidraulikom bagera, traktora i sl. Područja korištenja: ograđivanje prostora, prometni znakovi, šumarstvo, vinogradi, postavljanje odbojnika, sve vrste čeličnih profila, sidrenje itd.

Detaljnije…

na upit

1 godina

osiguran

ne

osigurani

damir

Damir Grgurić

-

098 341 409

Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.