Agregati za struju

Agregati za struju prodaja i servis


Agregati za struju benzin

Pri izboru agregata prvo pitanje koje traži odgovor jest da li ćete agregat za struju koristiti povremeno ili svakodnevno.
Za povremeno korištenje preporučamo plavu hobi liniju Endress agregata za struju snage 1,1-5,5 kVA . To su prenosivi benzinski agregati sa sinhronim alternatorima visokog učinka, velikog spremnika, AVR regulacijom napona te ručkama i kotačima za lako manevriranje.

Za ozbiljan rad tu su benzinski agregati za struju sa Subaru motorom s malim ili velikim spremnikom goriva 2-7 kW, Endress Classic linija.

Endress GT profesionalna linija namjenjena je za napajanje većih potošača i za rad od 8 h do 12h. Riječ je o monofaznim i trofaznim agregatima za struju sa Honda motorom u otvorenoj ili zatvorenoj izvedbi.

Detaljnije…


Agregati za struju dizel

Ukoliko želite ekološki orijentirane agregate za struju tu je Endress Duplex linija agregata za struju. Uz Duplex agregate za struju imate najveći stupanj zaštite IP54 koji osigurava da su generatori zaštićeni od najfinijih čestica prašine i vode, stoga održavanje nije potrebno.
Agregati za struju iz Endress Duplex linije imaju Endress ECOtronik sustav . ECOtronik kontrolira brzinu motora tako što daje maksimalni učinak i stabilan napon (230V, + / – 1% ) za napajanje osjetljivih potošača (uređaj za zavarivanje, kompjuteri, TV, stereo sistemi, instalacije grijanja, itd) . Klasični agregati za struju imaju fluktuaciju + / – 10%.

Profesionalni dizel agregati za struju 3-15 kW u otvorenoj i zatvorenoj izvodbi namjenjeni su za rad od 8 do 12 sati.

Za najteže uvjete na gradilištima tu su veliki dizel agregati za struju 10 – 700 kvA.

Detaljnije…


Agregati za struju plin

Endress automatski, stacionarni, backup izvor napajanja sa plinom
Plinski agregat za struju su automatske “male elektrane” sa plinskim motorom za hitna napajanja. Ovi uređaji mogu raditi s prirodnim plinom ili LPG-om.
U Endress plinskim agregatima za struju već je ugrađena funkcija automatskog hitnog obavještavanja, koja je pod kontrolom putnog računala E-MCS 5.0.

Detaljnije…


Kardanski agregati za struju

U ponudi imamo i kardanske agregate za struju snage 25-90 kVA. To su agregati za struju koji nemaju vlastiti pogonski motor, već koriste traktor na koji se spajaju preko kardana i na taj način proizvode električnu energiju. Ovaj oblik izvora električne energije je najpovoljniji i najpraktičniji svima koji posjeduju traktor, jer ne moraju posebno održavati motor agregata. Cijena jednog takvog agregata u usporedbi sa klasičnim dieselskim agregatima iste snage višestruko je povoljnija.

Detaljnije…

Agregati za struju za hitne intervencije

Iznimno izdržljivi agregati za struju za hitne intervencije namijenjeni vatrogascima, službama za spašavanje i sl.
Endress DIN linija agregata za struju namjenjenih vatrogascima i napravljenih prema DIN 14685-1, za najekstremnije uvjete rada. Riječ je o agregatima za struju s DUPLEX tehnologijom, IP54 stupnjem zaštite (zaštićeni od vode i prašine), stabilnost napona +/- 1% za trofazne agregate, 100% otporni na kratki spoj.

Serija SEA 3-13 kVA prilagođena je potrebama i zahtjevima organizacija za pomoć u civilnoj zaštiti.

Detaljnije…

E-RMA: ENDRESS Remote Monitoring Application – Aplikacija za daljinsko praćenje

Sustav E-RMA razvijen je kako bi osigurao sigurnost opskrbe električnom energijom čak i na većim udaljenostima. Gdje god se nalazili, Endressov sustav E-RMA osigurava vam pristup najvažnijim podacima.
E-RMA LAN
Pomoću sustava ENDRESS E-RMA LAN možete uklopiti svoje fiksno instalirane agregate za opskrbu električnom energijom u računalnu mrežu zgrade. Nakon nekoliko jednostavnih koraka podešavanja, jedinici možete pristupiti s bilo kojeg mjesta, kao i sa svog mobilnog telefona.
E-RMA SIM
Čak i na mjestima na kojima zbog regionalnih uvjeta nemate mrežni pristup, ne morate ostati bez mogućnosti daljinskog praćenja i nadzora svojih jedinica. Za ovakve situacije Endress nudi rješenje koje koristi mobilnu mrežu, E-RMA SIM. Potrebna vam je samo GSM SIM kartica s podatkovnom tarifom (nije uključena u isporuku). Nakon kratke procedure postavljanja moći ćete s bilo koje lokacije pratiti i nadzirati svoj sustav za rezervnu opskrbu električnom energijom.

E-RMA web aplikacija
Web sučelje sustava E-RMA u bilo koje doba vam pruža pregledtrenutnih podataka o vašim jedinicama i omogućuje vam upravljanje njima. Nije važno pristupate li s računala ili pametnog telefona. Glavni dijelovi web-aplikacije su: upravljačka jedinica s mogućnošću daljinskog pokretanja, popis upozorenja, detalnji podaci generatora, lokacija.

Reference:

MUP: isporuka 7 pokretnih i stacionarnih agregata jakosti 10 – 15 kVA, u MUP za potrebe projekta TETRA napajanje baznih stanica.

DUSZ: mobilni agregati za struju snage 20kVA pokretani Yanmar diesel motorima.

KRK turistički objekt: plinski monofazni agregat za struju ESE 808 GF, 8kW sa automatikom za samostalni start

Brana d.o.o.: dizel agregat za struju ESE30YW-B, 30,5 kVA, spremnik 68 l, za potrebe gradilišta

Smit Commerce: agregat za struju ESE 1304 DBG ES DIN, 400 V, 10,6 kW sa IP54 zaštitom, namjenjen je organizacijama kao sto su vatrogasne postrojbe, vojska, policija

OPG Keser: agregat za struju ESE 606 DHG-GT Duplex 6,6 kVA, 400 V

https://www.endress-stromerzeuger.de/uploads/media/ENDRESS_Catalogue_2017_EN.pdf

https://www.endress-stromerzeuger.de/

na upit

1 godina

osiguran

ne

osigurani

damir

Damir Grgurić

-

098 341 409

Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.